vrijdag 8 januari 2010

Falck Ambuce.be

Missie
Tegemoet komen aan de noden van de patiënten, vereist een zorgvuldige planning. Met geavanceerde vervoermiddelen is Falck Ambuce® in staat het maximale aan veiligheid en comfort te bieden.
Binnenland
Falck Ambuce® heeft verschillende standplaatsen (14) in en om de Provincie Antwerpen, groot Brussel en Provincie Limburg. Bovendien werd er een uitgebreid partnership getekend met Falck Tri-ac die dan op hun beurt actief zijn in West-Vlaanderen.
Onze dispatching wordt in dal momenten centraal geregeld vanuit het hoofdkwartier te Wijnegem. Tijdens de dag/piek momenten worden de wagens regionaal aangestuurd. Al onze wagens zijn voorzien van de meest recente communicatie technologie. Dit laat de dispatcher toe om de informatie digitaal door te sturen en de rit strikt op te volgen. Dit laat de klant toe om te allen tijde de positie van de wagen na te vragen en de interventietijd in te schatten.
Buitenland
Voor onze repatriëringen in het buitenland, vertrekken de wagens vanuit onze hoofdzetel te Wijnegem. Voor het comfort van onze buitenlandse pechvogels zijn deze wagens standaard uitgerust met lectuur, airco, koelbox, sanitaire voorzieningen, en natuurlijk ook met DVD entertainment. Aangepast medisch materiaal zal worden voorzien afhankelijk van de pathologie. Wij beschikken hiervoor over een uitgebreid arsenaal aan medisch materiaal en ook medisch specialistische uitrusting; zoals bvb een couveuse.
Erkenning
Falck Ambuce® is erkend door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu. (VZW Ambumed) Onze ziekenwagens zijn ingeschakeld in het net van de Dringende Geneeskunde Hulpverlening 'Dienst 100'. Zodoende worden de personeelslijsten maandelijks aan het Ministerie van Volksgezondheid doorgegeven en gecontroleerd.
Kwaliteit
De organisatie houdt zich strikt aan de meest eisende kwaliteitsverwachtingen binnen de sector. Controle van het wagenpark om de 6 maand, uitgebreide verzekering (ook voor de inzittende patiënten EN familieleden, optimale BA verzekering), deelname aan en implementatie van de kwaliteitscriteria voor ziekenvervoer, zijn dan ook een minimale garantie voor onze diensten.
Personeelsbestand
Falck Ambuce® stelt binnen de sector de meeste fulltime medewerkers tewerk. Wij beschikken over een vrijwilligerskorps van ongeveer 650 personen.Onze 'ambulanciers' hebben allen een cursus Dringende Geneeskundige Hulpverlening en worden regelmatig bijgeschoold. 
 
Adres
Industrieterrein Vosveld
Bijkhoevelaan 8
2110 Wijnegem
Dispatching  
Tel 03 353.05.05
Fax 03 353.37.49
e-mail dispatching@ambuce.be
Repatriëringen  
Tel 03 355.36.17
Fax 03 353.37.49
e-mail international@ambuce.be
Administratie  
Tel 03 353.93.35
Fax 03 353.37.49
e-mail administratie@ambuce.be
Directie  
Tel 03 355.36.10
Fax 03 355.36.14
e-mail directie@ambuce.be
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten